divendres, 6 de maig del 2011

CUBACANT AL CLAUSTRE DE L'ESCOLA VEDRUNA- Flors i Violes

ESCRIT DE LA SÍLVIA FARRÀS!!  

En nom de CUBACANT... moltes gràcies!!!

El debut de Cubacant el passat dia 02 d'abril va estar carregat d'emocions, de bons desitjos, d'esperança, de nervis i perquè no dir-ho fins i tot de curiositat. Peró ahir al claustre de la escola Vedruna de Palafrugell, i dins del programa Flors i Violes l´esperit era totalment diferent, tothom anava a veure l'espectacle de Cubacant, perquè Cubacant és un espectacle i un claustre un lloc ideal per gaudir-lo.


La profunda veu d´en Jordi Grau, la percussió de l'Enric que fa que cada peça soni totalment diferent a allò que estem acostumats, la dolça veu d'en Xiqui, i aquest "no se què", nomes en poder dels vells cantaires ( amb perdó ), la genialitat d'en Jordi Rubau amb la guitarra, fa que sigui tot un plaer escoltar-lo i com no la magnifica veu de la dona de l'havanera, Neus Mar.

Durant un hora, que a tots sens va fer molt curta es va escoltar part del seu repertori mescla de cançons romàntiques , alegres rumbes, grans havaneres i clàssiques peces, base del primer Cubacant. La Subhasta, M´encantaria, La xalana, El capità, Yo soy Guajira, Si llego a Besarte, Vola, vola barca meva i com no, la immortal Vestida de Nit, llargament aplaudida.

Penso que en un temps record, el nou Cubacant. s'ha fet un lloc entre els millors grups d'havaneres, i aprofito una frase d'un dels seus compositors preferits per creure que " la sort de cara i vent de popa"


1 comentari:

  1. te recuerdo q estoy de sorteo en mi blog. me quedo de seguidor en el tuyo.

    http://www.lacocinademou.blogspot.com.es/2013/07/sorteo-400-seguidores.html

    saludos

    ResponElimina