diumenge, 17 d’abril del 2011

CUBACANT S'ESTRENA A LA BELLA LOLA




De totes les cantades que ha viscut Cubacant, la cantada del dia 2 ha estat la més especial, la més intensa i la més emotiva. La nit es presentava difícil i les emocions es podien quasi tocar. Per una part sentiments de record i nostalgia; el record del nostre Càstor, mestre i amic,  present en cada un de nosaltres i la nostalgia del seu somriure timid, la seva profunda veu i la seva màgica guitarra. Però per una altre part sentiments plens d’il·lusions i alegria que ens han portat els Jordi’s, a més de les ganes i l’empenta que tan necessitavem. Junts hem treballat de valent, amb serietat quan ha calgut, però amb molt humor i molt bones vibracions, grans músics i millors persones gràcies als quals Cubacant continua endavant.
I tot aquest cocktel d’emocions, embolcallat amb un munt d’ AMICS havanerus disposats a entregar-nos el cor i estendre’ns la mà, demostrant que les havaneres van molt més enllà dels acords d’una guitarra o del mocador de la Bella Lola.
Moltes gràcies a tots per ser-hi...

2 comentaris:

  1. Enhorabona Nois pel nou Cubacant !
    Molta sort i gràcies per donar-nos l´opció als vostres seguidors de saber de vosaltres a traves d´aquest bloc.

    Endavant Cubacant !

    ResponElimina
  2. Xiqui, Enric, Jordi, Jordi i Neus!!! Ben trobats en aquest nou blog encantador. Moltes gràcies per fer-ho possible. Endavant Cubacant!

    ResponElimina